Candidatul USR-PLUS la Primăria Focșani acuză limbajul suburban al găștii ministrului Ștefan: ”Ion ȘTEFAN, ți-ai cumpărat scăunel de ministru (care nu e veșnic!!)”

Candidatul USR-PLUS la Primăria Focșani acuză limbajul suburban al găștii ministrului Ștefan:  ”Ion ȘTEFAN, ți-ai cumpărat scăunel de ministru (care nu e veșnic!!)”

Candidatul USR-PLUS la Primăria Focșani, Corina Atanasiu povestește într-o postare pe rețelele de socializare despre înjurăturile de care a avut parte de la gașca ministrului Ion Ștefan de la PNL, personaj care este contracandidatul ei la Primăria Focșani

”Ion, Liviu, Cristinel, NU, nu mă retrag din cursa electorală pentru Primăria Focșani.  Cu această informație falsă Ion ȘTEFAN, Liviu Macovei, Bălosu Cristian (de fapt Cristinel) și colegii dumnealor, într-o totală lipsă de matuitate politică, încearcă să inducă în eroare electoratul din Focșani. Mai mult, ieri, în timpul unei acțiuni de campanie a Alianței USR-PLUS în stradă în care l-am avut în mijlocul nostru pe Dan Barna, neaoșii peneliști provinciali din urbea focșăneană au găsit de cuviință să se comporte agresiv și să ne înjure. Domnilor din PNL (deși apelativul vă este nepotrivit), dacă înjurați și amenințați femeile din USR nu demonstrați că aveți mai mult, ci dimpotrivă, mai puțin creier. Ați ajuns la nivelul lui Pandele de Voluntari și al găștilor lui de interlopi sau la nivelul aproape fost vice-primarului Bucureștilor, Bădulescu, un alt ”domn” care înjura femei în fiecare ședință de consiliu municipal. Nu vă mai întreb dacă aveți mame, soții și fiice, lor probabil le este deja rușine cu dumneavoastră. Ion ȘTEFAN, ți-ai cumpărat scăunel de ministru (care nu e veșnic!!), ți-ai cumpărat exclusivitate în mass-medii locale, nu o să poți însă cumpăra la nesfârșit închisul de ochi al focșănenilor!
Oamnii văd și simt bădărănia, incultura și aroganța. O trăiesc de 30 de ani sub PSD. O să pierzi și acum Primăria Focșani și ți s-a cam încheiat cariera politică”, scrie Corina Atanasiu.

Nu este pentru prima dată când reprezentanții USR-PLUS reclamă comportamentul agresiv al reprezentanților PNL Vrancea generat de faptul că Atanasiu nu a vrut să se retragă din cursa pentru Primăria Focșani în favoarea lui Ion Ștefan. Mai exact, la acel moment Corina Atanasiu și profesoara Alexandru Tătaru, prima pe lista USR-PLUS pentru Primăria Focșani au trebuit să suporte jigniri pe rețelele de socializare venite de la conturi fantomă care, în alte postări, promovau PNL.

Surse politice locale au declarat pentru NewsOnline că ministrul Ștefan ar fi putut obține retragerea Corinei Atanasiu dacă ar fi știut să negocieze politic și nu să ”bată din picior” și să aibă pretenția ca toată lumea să se supună pretențiilor lui. 

NewsOnline a mai scris aici despre acest conflict

http://newsonline.ro/actualitate/candidatul-usr-plus-la-primaria-focsani-catre-ministrul-ion-stefan-mai-lasati-angajarile-de-pustoaice-tinere-care-n-au-terminat-bine-nici-turul-cluburilor-din-bucuresti.html

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale