Cluburile Fratelli își amână evenimentele pe fondul măsurilor împotriva coronavirusului

Cluburile Fratelli își amână evenimentele pe fondul măsurilor împotriva coronavirusului

Top managementul cluburilor Fratelli a anunțat miercuri, 11 martie, că a luat decizia să amâne evenimentele aflate în curs precum și cele programate pentru viitorul imediat, totul pe fondul măsurilor luate de autorități pentru lupta împotriva răspândirii coronavirusului

”Pentru că sănătatea și siguranța sunt prioritare, în solidaritate cu situația actuală, a recomandărilor făcute de Ministerul Sănătății, precum și a noilor reglementări legale, dorim să vă informăm că am luat decizia, ca toate cluburile Fratelli să își amâne activitățile/evenimentele aflate în curs, precum și cele programate pt viitorul imediat apropiat. Revenim cu noi informații când vom avea datele de redeschidere, iar evenimentele amânate din această perioadă vor fi reprogramate.  Ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0722.115.115 Vă mulțumim de înțelegere și vă dorim multă sănătate!”, se precizează în anunțul managementului Fratelli. 

Pe lângă clubul Fratelli, acționarii clubului mai administrează și locațiile Fratellini, Biutiful și Uanderful. Aceste din urmă trei locații rămân deschise în program normal.