Dosarul Gelu Oltean: Sesiuni cu Ayahuasca s-au făcut și la Timișoara și București. Minim 4.000 de euro costă o deplasare în Peru

Dosarul Gelu Oltean: Sesiuni cu Ayahuasca s-au făcut și la Timișoara și București. Minim 4.000 de euro costă o deplasare în Peru

Fostul șef al DIPI Gelu Oltean și partenera sa, Vanessa Youness, arestați la cererea DIICOT Brașov pentru afaceri cu droguri pare că au avut ghinion având în vedere că ritualurile cu Ayahuasca practicate la clinica Vanessei Youness, și pentru care au ajuns ei după gratii, au loc în aproape toată țara și sunt de largă notorietate printre oamenii cu bani, spun surse ale NewsOnline

NewsOnline a descoperit că în România mai sunt companii care oferă sesiuni cu Ayahuasca denumite oficial ”Retreat-uri”. O companie străină anunța un Retreat Integrativ de Evoluție Interioară cu Uz Conștient de Ayahuasca chiar la Timișoara, în perioada 7 - 10 noiembrie. Participanților li s-a oferit opțional: Bufo Alvarius, Kambó, Inwasi. Toate acestea sunt caracterizate ca ”Substanțe potente ale Pământului care deschid inima, creează o expansiune a conștiinței și care ne reconectează cu sursa creației”. La București fuseseră anunțat un Retreat cu aceleași ingrediente în perioada 4-8 decembrie.

Compania Inner Mastery se prezintă ca o ”companie globală de vârf în domeniu de retreaturi: a efectuat peste 300 de retreaturi pe an în ultimii 5 ani în peste 20 de țări, în care au participat, cu mare satisfacție, mai mult de 50.000 de persoane. Facilitatorii noștri au urmat o pregătire în ciclul nostru de formare, European School of Ayahuasca (Școala Europeană de Ayahuasca), și de asemenea la Conscious School (Școala Conștientă), special concepute pentru o pregătire unică și exclusivă, la care participă mai mult de 500 de studenți pe an, ca parte a metodei INNER EVOLUTION (de evoluție internă), a cărei propunere inițială reunește instrumente, tehnici și abordări multiple pentru a amplifica experiența cu substanțele naturale enteogene”

”Nu folosim substanțe interzise în niciuna dintre țările pe care le vizităm”

În materialul de prezentare Inner Mastery spune că ”Retreaturile noastre se caracterizează prin acompanierea conștientă, bazată pe susținerea fiecărui participant în mod individual, dar și pe tehnici de terapie integrativă dinamică de grup, care unește participanții în aceeași intenție vindecătoare de a-și deschide inimile către viață, iubire și ceilalți”.

”Nu folosim substanțe interzise în niciuna dintre țările pe care le vizităm. Nu desfășurăm ritualuri, nici ceremonii și nu urmăm nicio tradiție șamanică indigenă. Nu suntem o religie și nici o sectă. Mai degrabă, ceea ce facem poate fi descris ca și faptul că organizăm sesiuni de „muncă interioară”, în care participanții sunt acompaniați în mod conștient și cu atenție asupra detaliilor vitale, în așa fel încât să se ofere o experiență cât mai plăcută și profundă pe cât posibil. Abordarea noastră se concentrează asupra fiecărui participant în parte,ci nu pe tehnicile sau substanțele active utilizate. Punem accentul pe „procesul tău”, pentru a te ajuta SĂ ÎNCEPI O NOUĂ ETAPĂ A EVOLUȚIEI TALE INTERIOARE, SĂ ACCELEREZI SAU SĂ DEBLOCHEZI ORICE PUNCT ÎN CARE TE SIMȚI BLOCAT SAU ORICARE ÎN CARE EȘTI COMPLET CONȘTIENT sau SĂ GĂSEȘTI UN ÎNȚELES PENTRU TOATE LUCRURILE PE CARE LE-AI FĂCUT PÂNĂ ACUM. Ne concentrăm asupra momentului din cadrul procesului personal în care se găsește fiecare participant în fiecare moment, pentru că noi considerăm că viața este în sine un proces de Evoluție Interioară, menit pentru ca fiecare dintre noi să aprofundeze întelegerea pe care o are despre sine și despre tot ceea ce ni se întamplă. Dacă deja ai făcut multe lucruri pe nivel de dezvoltare personală, acest retreat te va ajuta să activezi, reînoiești și reîntărești toate amitirile acestor experiențe”, se arată pe site-ul de prezentare al Retreaturilor. 

 Minim 4.000 de euro costă o deplasare în Peru la șamanii adevărați

NewsOnline a identificat în mediul online și o entitate a unor români, Ayni Experience, care organizează sesiuni de deplasare în Peru, la șamani adevărați, unde au loc mai multe sesiuni de retreat. 

Redăm integral anunțul pe site-ul de prezentare Any Experience cu tot cu costurile deplasării în Peru și ce sesiuni se organizează la fața locului:

Cost retreat de vindecare si initiere in medicina plantelor: 4000 EURO
La acest cost se mai adauga biletul de avion Romania – Peru pe care fiecare il va achizitiona individual. Daca este cumparat din timp se poate achizitiona mai ieftin(max 1000 EURO).

Perioada de desfasurare:
29 Aprilie – 25 Mai 2020

Platile se vor face astfel:
- La inscriere 500 EURO
- Pana in data de 15 IANUARIE 2020 - 1500 EURO
- Pana in data de 1 APRILIE 2020 - 2000 EURO

In costul cursului sunt incluse:
- Prima noapte de cazare in Lima si cina
- Zborul intern Lima – Iquitos - Lima
- 12 Ceremonii cu ayahuasca
- 25 de zile dieta de vindecare cu cel putin una din plantele professor:
• Noya Rao
• Bobinsana
• Chiric Sanango
• Marusa
• Chullachaqui
- 20 Sesiuni de sauna cu cinci plante medicinale – prin absortia vaporilor de la plantele medicinale creem posibilitatea de a elibera incarcatura emotionala(Frustrari, Furie, Frica etc)
- 2 Sesiuni de curatare a sistemului digestiv cu Sangre de Grado - resetarea enzimelor digestive si intensificarea absortiei nutrientilor
- 1 Sesiune de curatare a sistemului nervos cu Chiric Sanango - Stimuleaza sistemul imunitar și elibereaza blocajele emotionale
- 1 Sesiune de curatare a sinusurilor cu Mucura
- 1 Love Bath - Pentru a atrage energie pozitiva, succes si iubire
- Explicatii si consultatii cu Don Enrique

Inscriere si contact:
La inscriere se plateste un avans de 500 EURO