În timp ce la Brașov procurorii DIICOT au extins ancheta penală, la Timișoara se organizează o nouă sesiune cu ayahuasca fix luna aceasta

În timp ce la Brașov procurorii DIICOT au extins ancheta penală, la Timișoara se organizează o nouă sesiune cu ayahuasca fix luna aceasta

Dosarul penal instrumentat de procurorii DIICOT Brașov împotriva fostului șef al DIPI Gelu Oltean și a Vanessei Youness, arestați  pentru afaceri cu droguri, nu deranjează deloc celelalte companii care organizează în România sesiuni de consum Ayahuasca, plantă pentru care au ajuns după gratii și cei doi întrucât este considerată drog

Astfel, dacă la Brașov procurorii DIICOT au extins ancheta penală și față de alte persoane iar în sarcina Vanessei Younes s-a reținut și acuzația de trafic internațional de droguri, compania Inner Mastery, despre care NewsOnline a mai scris, anunță organizarea la Timișoara, luna aceasta, a unei noi sesiuni de ”retreat”, mai exact de consum de Ayahuasca.

Conform datelor de pe pagina de internet a companiei, sesiunea de luna aceasta va avea loc între 19 și 23 februarie. Participanților li se oferă opțional: Bufo Alvarius, Kambó, Inwasi. Toate acestea sunt caracterizate ca ”Substanțe potente ale Pământului care deschid inima, creează o expansiune a conștiinței și care ne reconectează cu sursa creației”. 

NewsOnline a descoperit aceeași companie anunța chiar anul trecut  un Retreat Integrativ de Evoluție Interioară cu Uz Conștient de Ayahuasca chiar la Timișoara, în perioada 7 - 10 noiembrie. La București fuseseră anunțat un Retreat cu aceleași ingrediente în perioada 4-8 decembrie.

Compania Inner Mastery se prezintă ca o ”companie globală de vârf în domeniu de retreaturi: a efectuat peste 300 de retreaturi pe an în ultimii 5 ani în peste 20 de țări, în care au participat, cu mare satisfacție, mai mult de 50.000 de persoane. Facilitatorii noștri au urmat o pregătire în ciclul nostru de formare, European School of Ayahuasca (Școala Europeană de Ayahuasca), și de asemenea la Conscious School (Școala Conștientă), special concepute pentru o pregătire unică și exclusivă, la care participă mai mult de 500 de studenți pe an, ca parte a metodei INNER EVOLUTION (de evoluție internă), a cărei propunere inițială reunește instrumente, tehnici și abordări multiple pentru a amplifica experiența cu substanțele naturale enteogene”

 

Minim 4.000 de euro costă o deplasare în Peru la șamanii adevărați. Fără cheltuieli de transport

NewsOnline a identificat în mediul online și o entitate a unor români, Ayni Experience, care organizează sesiuni de deplasare în Peru, la șamani adevărați, unde au loc mai multe sesiuni de retreat.

Redăm integral anunțul pe site-ul de prezentare Any Experience cu tot cu costurile deplasării în Peru și ce sesiuni se organizează la fața locului:

Cost retreat de vindecare si initiere in medicina plantelor: 4000 EURO
La acest cost se mai adauga biletul de avion Romania – Peru pe care fiecare il va achizitiona individual. Daca este cumparat din timp se poate achizitiona mai ieftin(max 1000 EURO).

Perioada de desfasurare:
29 Aprilie – 25 Mai 2020

Platile se vor face astfel:
- La inscriere 500 EURO
- Pana in data de 15 IANUARIE 2020 - 1500 EURO
- Pana in data de 1 APRILIE 2020 - 2000 EURO

In costul cursului sunt incluse:
- Prima noapte de cazare in Lima si cina
- Zborul intern Lima – Iquitos - Lima
- 12 Ceremonii cu ayahuasca
- 25 de zile dieta de vindecare cu cel putin una din plantele professor:
• Noya Rao
• Bobinsana
• Chiric Sanango
• Marusa
• Chullachaqui
- 20 Sesiuni de sauna cu cinci plante medicinale – prin absortia vaporilor de la plantele medicinale creem posibilitatea de a elibera incarcatura emotionala(Frustrari, Furie, Frica etc)
- 2 Sesiuni de curatare a sistemului digestiv cu Sangre de Grado - resetarea enzimelor digestive si intensificarea absortiei nutrientilor
- 1 Sesiune de curatare a sistemului nervos cu Chiric Sanango - Stimuleaza sistemul imunitar și elibereaza blocajele emotionale
- 1 Sesiune de curatare a sinusurilor cu Mucura
- 1 Love Bath - Pentru a atrage energie pozitiva, succes si iubire
- Explicatii si consultatii cu Don Enrique

Inscriere si contact:
La inscriere se plateste un avans de 500 EURO