Primarul PSD Daniel Băluță, mesaj de susținere publică pentru doi miniștri din Guvernul Orban

Primarul PSD Daniel Băluță, mesaj de susținere publică pentru doi miniștri din Guvernul Orban

Primarul PSD de la Sectorul 4, Daniel Băluță, a postat în cursul zilei de vineri, 9 octombrie, pe rețelele de socializare un interesant mesaj de susținere pentru doi miniștri din Guvernul Ludovic Orban, Nicolae Ciucă de la Apărare și Virgil Popescu de la Economie

”Eficiența politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunitățile așteaptă de la cei aleși soluții, proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Pe scurt, cu toții trebuie să arate că se poate!  Asta au făcut ieri, în SUA, miniștrii români Nicolae Ciucă (Apărare) și Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru modernizarea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și întărirea securității României, îi felicit și le mulțumesc!”, scrie Băluță în mesajul său. 

Acest mesaj vine după ce în campania electorală pentru alegerile locale, locotenentul lui Băluță, Cristian Zărescu a fost unul din principalele ventilatoare de lansat mesaje compromițătoare despre candidatul susținut de PNL și care a și câștigat Primăria Capitalei, Nicușor Dan, în dauna Gabrielei Firea, persoană cu care primarul de la 4 avea o relație bună. 

Pe de altă, un alt context al mesajului este cel în care Băluță vrea să pozeze într-un susținător al parteneriatului româno-american, asta după ce Ambasadorul SUA de la București, Adrian Zuckerman a lansat un mesaj extrem de dur împotriva baronilor PSD: „Poporul român continuă să se elibereze din cătușele moștenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanță între națiune și «baronii tâlhari» roșii care au manipulat legea pentru a-și umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleși să îl deservească”. 

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale