Vrancea: Ce alți reprezentanți ai PNL sunt verificați în sondajele pentru alegerile locale

Vrancea: Ce alți reprezentanți ai PNL sunt verificați în sondajele pentru alegerile locale

O candidatură a ministrului Dezvoltării din Guvernul Orban, Ion Ștefan, la Primăria Focșani nu este una sigură totul depinzând de viitorul politic al actualului guvern. Dacă Ludovic Orban rămâne premier este posibil ca Ion Ștefan, aflat într-o relație strânsă cu acesta, să nu se mai întoarcă să candideze la primărie

În aceste condiții, conform informațiilor deținute de NewsOnline, mai mulți liberali vrânceni au fost verificați în sondajul de opinie derulat în contextul alegerilor locale care urmează să se desfășoare peste câteva luni. Mai concret, este vorba de același sondaj de opinie în care a fost măsurat ca și candidat la Primăria Focșani actualul ministru Ion Ștefan. 

Astfel, chiar dacă în chestionarul sondajului nu au fost trecuți ca posibili candidați la Primăria Focșani, entitatea care a comandat acest sondaj de opinie a dorit să știe care este opinia cetățenilor din Focșani și despre calitățile altor reprezentanți ai PNL Vrancea, cum ar fi Neculai (Nicu) Tănase și Dumitru Corneliu Gheoca dar și despre aparent un independent, Constantin Gavriloiu (foto jos). Informațiile deținute de NewsOnline arată că Gavriloiu din sondajul de opinie este unul și același cu medicul stomatolog focșănean Constantin Gavriloiu. 

Nicu Tănase este chiar președintele PNL Focșani și atât el cât și Dumitru Gheoca sunt consilieri locali în Consiliul Local de la Focșani și nu ar fi exclus să fie luați în calcul ca și rezerve de candidaturi pentru Primăria Focșani dacă ministrul Ion Ștefan nu va mai candida. Rămâne de văzut ce decizie va lua președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Tom (foto sus, alături de ministrul Ștefan).

În rest, în chestionarul de mai jos se regăsesc cei care sunt așteptați să candideze la Primăria Focșani din partea USR - Liviu Macovei, PMP - Sorin Hornea, PSD - Cristi Misăilă și independentul Marius Iorga.

 

 

Focșani și despre alți reprezentanți ai PNL Vrancea, cum ar fi Neculai (H8c

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale