Tribunalul București l-a obligat pe primarul Daniel Tudorache să tacă din gură

Tribunalul București l-a obligat pe primarul Daniel Tudorache să tacă din gură

Compania Iridex a obținut de la Tribunalul București o decizie judecătorească prin care primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache este obligat să înceteze să mai facă afirmații denigratoare la adresa societății și activității firmei

Mai exact, IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT SRL a introdus pe 30 martie, la Tribunalul București o cerere de ordonanță președințială în contradictoriu cu Daniel Tudorache. Cererea a fost luată în discuție de magistrați pe 9 aprilie iar pronunțarea a venit a doua zi. 

Admite în parte cererea. Obligă pârâtul să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmații în legătură cu activitatea reclamantei, de genul și/sau natura celei publicate la data de 24.03.2020, pe pagina publicației Agerpres (www.agerpres.ro) sub titlul ,, Tudorache: Solicit Gărzii Naţionale de Mediu să dispună încetarea activității depozitului de deșeuri operat de Iridex Group,, Respinge restul pretențiilor ca neîntemeiate. Obligă pârâtul la plata sumei de 20 de lei către reclamantă cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 10.04.2020. Document: Hotarâre 10.04.2020”, au stabilit judecătorii Tribunalului București. 

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale