CFR Cluj cere în instanță rezilierea contractului cu Joma după ce a semnat contract cu Nike

CFR Cluj cere în instanță rezilierea contractului cu Joma după ce a semnat contract cu Nike

CFR Cluj, campioană pentru al treilea an la rând în Liga I, a semnat contract de sponsorizare cu Nike fără să scape de partenerul tehnic care le furniza echipament până în prezent, spaniolii de la Joma, arată informațiile deținute de NewsOnline

Mai exact, Gazeta Sporturilor anunța, citând LookSport, marți 4 august, a doua zi după ce CFR Cluj a câștigat Liga I pentru a treia oară la rând că clujenii au dat lovitura  și la capitolul imagine, semnând un contract important cu Nike. Contractul cu celebra companie americană de echipament sportiv s-ar întinde pe perioada a 5 ani iar potrivit înțelegerii, Nike va livra echipei lui Dan Petrescu echipament sportiv de 250.000 de euro pe an.

Informația nu a fost infirmată până acum de niciun oficial al CFR Cluj. 

Doar că asocierea cu Nike, dacă a fost deja semnată, s-a făcut fără ca CFR Cluj să scape de partenerul tehnic care i-a furnizat echipament în ultimii trei ani de zile, spaniolii de la Joma. 

Asta pentru că pe 6 august Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA înregistra la Tribunalul Specializat Mureș o cerere de chemare în judecată în contradictoriu cu Joma România SRL, adică reprezentanța din țara noastră a firmei spaniole. Până în prezent nu s-a fixat un prim termen de judecată. Obiectul cererii de chemare în judecată, conform datelor de pe portalul instanțelor de judecată, este ”reziliere contract”.

Având în vedere cum au fost ”scoși din joc” rămâne de văzut dacă în cadrul acestui proces spaniolii de la Joma nu vor pretinde daune de la CFR Cluj. Mai ales că pe fondul unei alte datorii, în urma unor discuții, cei de la Joma România au acceptat să nu forțeze o nouă insolvență a celor de la CFR Cluj, au declarat surse judiciare pentru NewsOnline.

Chiar dacă au câștigat campionatul pentru a treia oară la rând cei de la CFR Cluj nu stau deloc bine financiar. Din contră, echipa are datorii uriașe la jucători conform celor de la Gazeta Sporturilor: 

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-cluj-datorii-uriase-catre-jucatori-intre-100000-si-130000-de-euro-de-fotbalist-606895.html

 

 

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale