Junior Morais a câștigat definitiv procesul cu Astra Giurgiu și are de primit bani

Junior Morais a câștigat definitiv procesul cu Astra Giurgiu și are de primit bani

Junior Morais, fotbalistul brazilian care a evoluat în România pentru Astra Giurgiu și  FCSB și care a obținut în decembrie anul trecut și cetățenia română, a câștigat definitiv procesul cu Astra și care avea ca obiect recuperarea unor restanțe salariale

Victoria pentru Morais a venit chiar în ultimă instanță, la Curtea de Apel București după ce începând din 2017 dosarul fotbalistului s-a plimbat între Tribunalul Giurgiu și Tribunalul București. Într-un final Curtea de Apel a stabilit că prima instanță competentă să soluționeze cererea lui Junior Morais în contradictoriu cu Astra Giurgiu este Tribunalul București. Printr-o decizie pronunțată anul trecut Tribunalul București a respins toate pretențiile fotbalistului, dând astfel dreptate clubului Astra. Junior Morais a contestat decizia iar Curtea de Apel i-a dat câștig de cauză stabilind că are de primit 20.000 de euro. 

”Soluția pe scurt: Admite apelul. Anulează, în parte, sentința apelată, în sensul că: Respinge excepția lipsei de interes a capătului de cerere referitor la obligarea pârâtei la plata sumei de 20.000 euro net, reprezentând drepturi salariale aferente lunilor aprilie și mai 2017, ca neîntemeiată și evocând fondul cu privire la acest capăt de cerere: Admite, în parte, acțiunea. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 20.000 euro net, reprezentând drepturi salariale aferente lunilor aprilie-mai 2017. Păstrează în rest sentința apelată. Definitivă. Pronunțată azi, 31.03.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în minuta Curții de Apel București. 

Am putea spune că Junior Morais a avut și un dram de noroc că judecătorii s-au pronunțat la sfârșitul lunii martie, astfel existau toate șansele ca dosarul său să fie suspendat până la finalizarea stării de urgență din România. Acum, după ce judecătorii vor termina de redactat motivarea hotărârii și o vor comunica părților din proces Junior Morais poate trece la punerea în executare a deciziei. 

 

 

 

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale