Liga a IV-a: CSA Steaua București a început cu dreptul campionatul și așteaptă meciul din Cupa României

Liga a IV-a: CSA Steaua București a început cu dreptul campionatul și așteaptă meciul din Cupa României

CSA Steaua a învins în prima etapă din campionat pe AFC Rapid București și se pregătește pentru faza următoare a Cupei României

CSA Steaua București a debutat în noul sezon al Ligii a IV-a, la finalul căruia speră să promoveze, cu o victorie categorică, scor 9-0, pe terenul celor de la AFC Rapid București.  Antrenorii Daniel Oprița și Iulian Miu au început meciul cu următorii jucători: 22. H. Iancu - 5. Bactăr, 89. Morariu, 20. Neagu, 30. Băjenaru, 17. Mihai, 8. Neagoe, 47. Robu, 7. Răsdan, 11. Antohi, 31. Elek

Marcatorii golurilor au fost: Neagu (min. 7), Răsdan (min. 11, 29), Elek (min. 18, 41), Băjenaru (min. 38), Neagoe (min. 55), Niţu (min. 66), Niculae (min. 78) 

Următorul joc oficial al steliștilor va fi cu siguranță mult mai greu, Steaua București urmând să evolueze, miercuri, 28 august 2019, cu începere de la ora 17:30, în etapa a III-a Cupei României, când va întâlni pe CS Baloteşti, echipă din Liga a III-a. Meciul va avea loc pe stadionul echipei Daco-Getica din Colentina.

Conform  regulamentului, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Pe 10 august 2019, roș-albaștrii au susținut un meci amical cu CS Balotești, impunându-se, pe teren propriu, scor 4-2, după ce la pauză scorul a fost 1-1.

În turul II al Cupei României, Steaua București s-a impus în fața celor de la ACS Mostiştea Ulmu (Liga a III-a, Călărași), scor 2-1 (0-0).