Mihai Rotaru l-a dat în judecată pe Adrian Mititelu

Mihai Rotaru l-a dat în judecată pe Adrian Mititelu

Având în vedere obiectul cererii de chemare în judecată se presupune că Mihai Rotaru se consideră prejudiciat de o serie de afirmații făcute de Adrian Mititelu

În concret, omul de afaceri Mihai Rotaru (foto Fanatik), finanțatorul CSU Universitatea Craiova, a deschis pe 30 decembrie anul trecut un proces în contradictoriu cu Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, proces având ca obiect ”acțiune în răspundere delictuală”. Până în acest moment magistrații nu au fixat un prim termen de judecată. Rivalitatea și dușmănia dintre cei doi este generată de dorința fiecăruia ca echipa de fotbal pe care o patronează să fie considerată continuatoarea echipei de tradiție din fotbalul românesc - Universitatea Craiova. 

Revenind la proces, conform noului Cod civil în vigoare orice persoană are îndatorirea să respecte regulile de conduită pe care legea sau obiceiul locului le impune și să nu aducă atingere, prin acțiunile ori inacțiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane, cel care, având discernământ, încalcă această îndatorire răspunzând de toate prejudiciile cauzate, fiind obligat să le repare integral. Astfel, când o persoană, în cazul de față Mihai Rotaru, se consideră prejudiciată de acțiunile unei alte persoane, adică Adrian Mititelu, cererea de chemare în judecată are ca obiect ”acțiune în răspundere delictuală”. 

Ori, în octombrie anul trecut, într-o intervenție la Realitatea TV PLUS, Adrian Mititelu a declarat că nu îl va ierta niciodată pe Rotaru și susține că acesta a făcut presiuni pentru ca el să-și piardă casa și sediul clubului. Finanțatorul celor de la U Craiova 1948 a reușit să-și revină din punct de vedere financiar și vrea să-l distrugă pe patronul echipei din Liga 1.

”Acest Rotaru m-a șantajat în ultimul hal. După ce am pierdut procesul cu FRF, m-am întâlnit cu el din disperare, deoarece l-am rugat să mă lase în pace, să nu îmi mai pună în pericol familia. În față mi-a spus că mă lasă în pace, dar pe la spate făcea tot felul de presiuni pe la bănci, ca să pierd casa și sediul clubului.

Însă de un an mi-am revenit. Nu au reușit să mă ucidă, să mă pună definitiv jos, iar acum îl asigur pe Rotaru că nu îl voi ierta niciodată, nici pe el și nici pe alți 3 inși din anturajul lui. O să devin coșmarul lor. Dacă nu va plăti Rotaru, o să plătească 3 generații de ale lui. Am trăit ani de groază din cauza acestui om”, a spus Adrian Mititelu pentru Realitatea TV.

 

 

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale