”Simona ne-a arătat, o dată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță”

”Simona ne-a arătat, o dată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță”

Victoria obținută luni, 28 octombrie, de Simona Halep în fața canadiencei Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor i-a oferit prilejul managerului Simonei, Cosmin Hodor să lanseze un mesaj important care vizează mentalitatea noastră ca popor și ce am putea face să schimbăm lucrurile

”Azi, Simona ne-a arătat, o dată în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la cel mai înalt nivel. Românii trăiesc cu ideea greșită ca rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei. Propunerea Simonei pentru noi este să fim Campioni pentru România. Să le mulțumim părinților Simonei că nu au ales drumul care li s-a oferit de a fi finanțați de alte țări pt a juca sub alt steag la junioare. Avea posibilitatea să joace pentru alt stat și a ales România. Este povestea unei alegeri, alegerea unui român de a face performanță sub steagul României. Dacă românii vor continua să aleagă să lupte sub alt steag, nu vom putea face România mai bună”, este mesajul lui Cosmin Hodor de pe rețelele de socializare.

Un mesaj similar cu acel al managerului Simonei Halep l-a dat și Gheorghe Hagi care, într-o conferință din 20 octombrie în care vorbea despre revitalizarea fotbalului românesc concluziona: ”Nu accept că românii nu pot! M-am săturat să aud asta!”

PROGER GLOBAL NETWORK - Project management, asistenta tehnica, inchiriere utilaje, exploatare agretate minerale